Ilmainen toimitus Suomessa yli 60 €:n tilauksille, Eurooppa 120 €, muu maailma 190 €!

Hinnat nousevat

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin tässä muuttuvassa maailmassamme. Olen viettänyt viimeiset neljä viikkoa keskittyen vain lankaan ja neulomiseen, ja se on ollut hyväksi minulle. Neulominen ja käsityöt tuovat minulle helpotusta ja mielenrauhaa hankalina aikoina. Niiden avulla löydän sisäisen rauhan puikkojen kilistellessä rytmikkäästi silmukka silmukalta. 

Valitettavasti hinnat nousevat 1.7.2020 alkaen kustannusten noususta johtuen. Siihen asti on vielä aikaa ostaa lankoja tämän hetken hinnoilla. Nyt on hyvä aika valmistautua tuleviin projekteihin ja täyttää lankavarasto ennen kuin korotus astuu voimaan.

Täällä Suomessa meillä on tällä hetkellä helleaalto ja ajatukset eivät voisi olla kauempana talvesta ja kylmästä säästä. Mutta ei tarvitse olla huolissaan, talvi tulee vielä jonain päivänä. Ja tiedättehän mitä sanotaan: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Olen aloittanut lukuisia projekteja ja olen suunnitellut tekeväni listan joululahjaideoista, koska yleensä huomaan vasta pari viikkoa ennen joulua että lahjat ovat tekemättä...

Projektilistallani tällä viikolla on Veera Välimäen Lady Fisher -pusero, jossa käytän Astra-pohjaani, ihanan yksisäikeinen merinosilkkilanka! Seuraavana vuorossa on Joji Locatellin suunnittelema Longline Cardigan Merino Sock-langassa - tästä tulee aivan varmasti vaatekaappini luottoneule. Olen myös ajatellut aloittaa Jojin All Together villapaitaa, se näyttää fantastiselta! Eikä varmaan kannata mainita kaikkia sukkia mitä pitäisi neuloa valmiiksi... Innostuin vielä ostamaan ohjeen Weekender lightia varten jota varmasti aloitan kohta! Odotettavissa on kiireinen neulekesä! 

Terveisin,

Anki

 

Lämna en kommentar

Var jumala observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända