Gratis frakt i Finland för beställningar över 60 €, Europa 120 €, resten av världen 190 €!

Prishöjning

Jag hoppas att ni alla mår bra i vår oroliga värld. Jag har tillbringat fyra veckor med att koncentrera mig på garn och stickning och det har varit bra för min själ. I oroliga tider tycker jag att det är en lättnad och tröst att vända sig till min stickning och sticka bort från kaoset. Jag hittar en inre frid i ljudet från stickor och en glädje i att se hur varje stickad maska förvandlas till ett bärbart konstverk. 

Tyvärr kommer priserna att höjas på grund av ökade kostnader från och med 1.7.2020. Fram till dess finns det fortfarande tid att handla garn till nuvarande priser. Nu är ett bra tillfälle att förbereda sig för kommande projekt och fylla upp ditt förråd före höjningen.

Här i Finland har vi en värmebölja och tankarn på vinter och kallt väder kunde inte vara längre bort. Men oroa dig inte, vintern kommer ännu en dag. Och du vet vad som sägs: planera väl och halva jobbet är gjort! Jag har startat många projekt och jag funderar faktiskt på att göra en lista för julprojekt, eftersom jag vanligtvis är så upptagen att jag inser att julen närmar sig om ungefär en vecka innan ...

På min projektlista den här veckan finns att lägga upp Veera Välimäkis Lady Fisher-tröja där jag kommer att använda min Astra-bas. Andra på listan ärLongline Cardigan av Joji Locatelli i Merino Sock - det kommer att vara ett basplagg i min garderob. Och jag funderar också på att starta Joji's Together-tröjan, det ser fantastiskt ut! Låt oss inte tala om alla sockor som behöver bli klara... Och jag köpte mönstret till Weekender light! Jag ser också fram emot att börja på mig den. Jag ser verkligen fram emot en hektisk sticksommar. 

Hälsningar,

Anki (anki)

 

Lämna en kommentar

Var gud observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända