Gratis frakt i Finland för beställningar över 60 €, Europa 120 €, resten av världen 190 €!

Välja färg


Singel är ett bra garn speciellt för bekväma sjalar

 

Min inspiration till stickprojekt sporrar ofta från en viss färg eller kombination av färger. Jag tror att färger som inspirerar dig från den första måndu serdem, kommer att vara de som gör ditt färdiga plagg till en av dina favoriter. Med det sagt kan det ibland vara svårt att kombinera dina kraftfärger med de mönster dugillarmest.

En av mina favoritsaker att göra när jag planerar ett nytt projekt är att lägga ut mitt garnförråd och leka med olika sätt att kombinera färger och nyanser. Det är som att lösa ett mysterium och på något sätt alltid ha rätt... Ibland visar det sig att kombinationen du tänkte dig för ett specifikt mönster bara inte fungerar, och istället kan du hitta en kombination av överraskande färger som ger projektet den perfekta boosten. En av fördelarna med att vara färgare är att du kan leka med färger och ibland till och med överraska dig själv! 

Jag gillar starka och livfulla färger, färger som ger mig energi och håller mig lycklig. Hur är det med dig - vilka färger är dina kraftfärger? 

Din, Anki

Lämna en kommentar

Var gud observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända